musik


Sitter här och pluggar och lyssnar på lite musik som lillebror sitter och spelar upp. Förstår inte vad han tycker är bra med dom låtarna han lyssnar på. Seriöst tung gangster musik, det låter helt förj*vligt, texterna är långtifrån lärorika(ibland har han rnb som är sköna). Jag lyssnar ibland på musik som kanske har lite tempo osv, men sen när jag verkligen lyssnar på texterna blir jag chockad! Alltså vad är det för något dom sjunger ? Tex lil jon - get low eller akon - nosy neighbour, jag skäms att lyssna på dessa texter hahaha. Och musicvideos hatar jag verkligen, mesta videos handlar om halvnakna tjejer, droger, alkohol, killar, sex osv. Det är så äckligt och att dom spelar upp det på tv så barn ska se såna grejer och lära sig av det. Allting i denna värld blir bara sämre och sämre. Jag menar inte att all musik är så men j*kligt mycket. Jag älskar vissa låtar om dom har underbara texter., men varför ska allt spåra ? Är det bara jag som lagt märke till det ? eller har jag fel ?

Nu ska jag försätta plugga, sen ska jag laga lasagnaaaa vilket kommer vara as gott eftersom jag ska laga den:D

Ha det bra så länge

/

sova ensam är skönast


Har ni någon gång vaknat av att ligga halvt under en annan som gnäller och skäller som en hund ? det har jag, ganska så rolig start på dagen helt klart och väldigt tur att det inte var en hund på riktigt alltså


inte min dag idag


Kommer fram till jobbet, överdrivet olagligt med snö, ja alltså fööör mycket snö, rycker i dörren, kommer på att jag inte ens låst upp än, låser upp, larmet går yes vad bra, börjar förbereda, får sås i hela ansiktet jättekul, ska ta upp datorn ur väskan då har äpplet mosats och hela datorn är kladdig!

lagomt irriterande start på dagen nu ska jag äta frukost


Del 1



Kriget ägde rum 1967, inbördeskriget i Libanon, samma år som min pappa föddes. Han bodde tillsammans med sina 6 syskon och sina föräldrar i en lägenhet. När kriget bröt ut höll de sig inne i hemmet men då det värsta bombningarna blev fick de ta skydd i källaren, som användes som ett skyddsrum. Affärerna var stängda då det var som värst, vilket gjorde att det var svårt att få mat. Men min farmor var inte rädd under kriget. Hon brukade vakna tidigt på morgonen när alla fortfarande sov för att gå och köpa mat. Dom var tvungna att tänka extra på hur mycket de åt och att de inte slängde mat i onödan. Ibland åt de tom mögligt bröd, bara att min farmor tvättade på de mögliga delarna.



Det var som en gräns mellan kristna och muslimer där de bodde, frontlinjen. På den tiden stod det på legitimationen om man var muslim eller kristen. Många miste sitt liv pga detta då det fanns kontroller. Det var mest pojkar och män som fick göra kontrollerna om de gick någonstans. Ibland gick min farmor över gränsen för att handla mat från de kristna. Hon riskerade sitt liv för att köpa mat till sina barn.



 




del 2 kommer senare:D


hunger


Varför vet man aldrig vad man ska äta när man är aphungrig?

kommer med ett till inlägg senare!


huvudvärk



Igår..

Jag: åh jag har så ont i huvudet
Pappa: trots att den är tom ? hahahah
Jag: haha jättekul...

/ lina


På jobbet

hallå, är på jobbet nu och käkar frukost och pluggar.

Tänkte bara tipsa om en laserkam om ni inte hört talas om den innan. Den är till för personer som är tunnhåriga och håravfall, om du tappar hår. Jag har själv inte testat denna men har läst att många verkligen har blivit jättenöjda efter att ha använt den. Den kostar från 2999:- och uppåt men jag tror den är värd att köpa om man annars lägger ut pengar på andra sorters behandlingar. Eftersom denna kam ska hålla i flera år.

Jag har gått 1 år på frisör/stylist linjen så jag kan lite om hår mm. Så om ni har några frågor kring det är det bara att fråga på, så ska jag försöka besvara dom!





baba lägg av


god kvällen yo. Kom nyss hem efter en promenad i det kyliga vädret, var tvungen att ta paus från plugget. Jag och pappa gick, han är ute och går varje dag så om ni har lust kan ni chilla med honom där ute i det härliga vädret.
Iaf när vi var ute (tur att ingen annan människa såg oss), hahaha började baba gå som "gangster" ungdomarna gör, ni vet slänger med kroppen och sen började han göra höga knän och säga "heu" som man gör i armén, han försöker minnas dom tiderna han. Pappa sluta, det ser fult ut, grååter. Men det är ganska intressant och roligt att lyssna när han berättar om det kriget han var med i:D

Mitt huvud kommer sprängas snart, har as ont så nu ska jag dra

Natti


ledig

Fick vara ledig idag då min bror jobbade ist yippii. Grattis till honom som blir 23 bast, du börjar bli gamling man. Dagen blev en pluggdag för mig, vilket betyder att det inte blev så mycket plugg gjort alls.

Hemmafru rollen börjar arta sig, diskade all disk på 3.5 min OTROLIGT...

Haha ne men nu ska jag komma igång med plugget igen. Hoppas jag kan skriva om nåt intressantare senare hehehee. Så tråkigt att skriva med dig bloggen, du är så tråkig och tråkig, tråkig fatta!


ses kära blogg i mitt hjärta


TJEEENA

WOW jag har blogg nu... Första inlägget och ingen som helst aning vad jag ska skriva:D idag var det -30 snälla döda mig!!! jag som brukar vara insolerad hemma bara det är -2. hahha har ni tänkt på att man ofta börjar prata med folk om vädret om man inte vet vad man ska säga hahah

Egentligen måste jag plugga men har ingen ork till att koncentrera mig, är typ sjuk. Har jobbat hela förra veckan och blir nog jobb denna vecka också. Jobba i en grill, man luktar kebab hela tiden u-s-c-h

två sköna plugglåtar:


jay sean - do you remember


trey songz - say aah


byee så länge


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0