Tamroni today


Jag har inte glömt bort att jag har en blogg, snarare försökt att glömma den haha! Skulle bara påminna er som har mbc att titta kl 22.00, det är Tamer Hosnys andra film, Sayed El Atefy som visas:D

Visst är hans mc bryn söta ?


Sommaren 2009 när jag var i Libanon, kom han dit och hade konsert och klart jag drog dit, betalade ju inte biljetten själv så ingen idé att banga när man får gratis:D

Byebye


Vem skulle banga ?


Eftersom jag har degat har jag tittat på gossip girl. Seriöst nu, vem skulle tacka nej till att ha fetaste garderoben med alla deras kläder ? Både killar och tjejer. Tänk om man skulle ha gossip girls garderob! Så snygg stil! Allting, allting, skulle aldrig bangat. Ja, jag blir kär i sånt. Kan faktiskt inte beskriva, haha skulle iaf vara jäkligt härligt med så grymma kläder!! Åååh.

Kolla bara.





I lööööv.

om man vill


Jag har bestämt mig för en sak. Faktiskt. Denna vecka har jag varit lat, föööör lat. Inte pluggat, inte tränat, inte gjort någonting viktigt i huvudtaget, bara degat. Så jag ska börja ta tag i allting nu, allting!
Inte bara plugg och träning, utan massa andra saker jag vill med mitt liv. Man måste våga, våga söka efter det, för det kommer inte av sig själv.
Det kommer vara så himla värt det, jag vet det. Och det kan krävas mycket, men man måste kämpa och lägga ner tid på det man vill. Jag vill lyckas. Lyckas med så mycket. Kan jag lyckas med allt då ? Kanske. Jag önskar och hoppas på det bästa, för man vet aldrig i förväg.


Jag vill inte sluta som denna stjärna, jo alltså jag vill vara en stjärna så klart(fast det är jag ju redan hehe), men inte en som inte bara ligger där helt orörlig. Vill inte ni lyckas ?

Behöver 365 dagars sömn. God natt era lingontoppar, hörs imorn!


ganska coolt


I ett av mina tidigare inlägg klagade jag på vädret. Det gör jag fortfarande ingen förändring på det. Men, coolt att vi får uppleva alla 4 årstider på en och samma vecka. Häftigt haa?


katastrof


Snömorgon. Bajsmorgon. Börja flygamorgon. Kalla det vad ni vill. Vinterjackan åkte på igen iaf. Det ös ner, orkar inte med vädret. Oki att jag klagar när det är sånt här väder. Men då klagar jag faktiskt inte när det är fint väder. Hellre för varmt än kallt och regn.

I helgen handlade jag hem grönsaker och när jag kom hem säger pappa: Lina, vi ska bojkotta Israel inte stödja. Jag: Va ? Vadå bojkotta ?
Pappa: Ja du har köpt paprika som det står med största texten ISRAEL på.. Detta hjälper dom att döda fler..
Jag: VAA ? Det såg jag inte. Hur kunde jag missa det ? Nu mår jag dåligt, riktigt dåligt.


BOJKOTTA ISRAEL!


strawmerry





Do YoU wAnNa TaStE ?


Inspiration för killar





lookbook.nu

Heey


God dagens boys n' girls. Vet inte riktigt vad jag ska blogga om idag därför jag inte uppdaterat. Who cares liksom. Jaja, vädret får en att bli depppp. Regn, regn, snö, regn, men plötsligt kommer det fram en vacker båge. Vad kan det vara ? Jo, en färgad regnbåge he he he. Jag känner ert lidande av att läsa detta roliga inlägg:D Men kolla:



Ska försöka koncentrera mig på plugget igen, psykologi here I come!

aBoOu


Fetaste byxorna till sommarens grillkvällar med släkten!



smycken


Har massor med helt nya oandvända smycken, kläder och skor mm. Hittade idag en påse med nya smycken jag inte ens tagit bort priset från. Bl.a dessa två armband. Kunde inte bestämma mig för vilken färg, så fick bli båda!



Inspiration



sött.

Utomlands


Någon som ska åka utomlands ? Jag hoppas på någon skön semester i sommar. Får se hur det blir med jobb osv först, men annars vill jag gärna åka bort och glömma allt här ett tag!

Har du tänkt att åka? Boka din resa här: Billiga resor på nätet - flygreos, prisgranti på hotell!


Hittade en sida med bloggdesigner


Klicka här för att Skaffa en snygg design till din blogg, finns gratis designer och även några för billigt pris.

BloggaSnyggt.se

Vill ha ny design!


Tja och hejsan på er alla nya besökare. Hoppas ni stannar:) Ska även börja lägga ut fler bilder för det verkar nästan alla gilla. Men innan det skulle jag vilja ha en grymt snygg design. Någon som kan fixa eller känner någon som är bra på att fixa ?? Säg till isf!


Oemotståndlig grabb.

att inte veta


Det är jobbigt att inte veta vad man vill. Vad vill jag jobba med? Ena dagen vill jag vara artist nästa dag författare dagen där på läkare. En vecka senare vill jag vara flygvärdinna, efter det skådespelare sen designer eller något inom media. Varför är det så svårt.. Jag vill vara allt. Men det går inte. Jag vet det. Ibland känns det som att jag blivit gammal, ibland känns det som att mitt liv precis har börjat. Ibland känns det som det inte finns någon tid kvar, ibland känns det som att det finns hur mycket tid som helst kvar. Varför? Vad vill jag. Vad ska jag göra. Vad är jag född till att göra. Ge mig ett tecken.



snällaa facebook


Någon mer än jag som tycker facebook är fööör dryg med sina nya grupper som alla går med i?(,.. så tycker man inte det;pPPpppPp) Det var ett ex. Hahah aaas dryga verkligen!! & sluta gå med i dom, snälla.

Ett till exempel:

Vare du?.,, "Like Shaggy would say: It wasn't meee",. så vare du ;pPPpppPp

Fetish störish HAHA .

den där känslan



Ni vet den där känslan, känslan man får bara av att se honom. Se hans leende, han smilegropar, hans vackra ögon. Känslan när han håller om dig, mjukt, försiktigt. När han tittar rakt in i dina ögon även om du är helt galen av ilska. Han vill få er sams men du vill fortsätta spela svårt. Du accepterar och ilskan förvandlas till två skratt, den känslan. Det är då det börjar lysa igen. För stunden iaf eller det kanske fortsätter. Det är sommar och solen lyser, det är varmt. Ni sitter tillsammans, gräset är grönt och blommorna tar aldrig slut. Han plockar den vackraste blomman, lägger den i ditt hår, tittar i dina glada ögon och säger; låt den leva så länge den vill., sist en lätt puss på pannan och en lätt vind som får håret att flyga lite. Han lägger ditt huvud mot hans bröst och leker med ditt vackra hår. Vet ni den känslan? För det gör inte jag.


Gissa vad


Jo efter att fått nå flipp, gick jag och bror ut och spelade FOTBOOOOLLL yeeeah. As härligt, men blev helt död i benen:P
Så när jag står och knyter skorna säger bror: Vi kör röv.
Jag: Ne.
Bror: Jo perfekt ju.
Vad menar snorungen, haha mes.

Skönt med dusch också, men imorn är det jobb, mindre skönt. Nu ska vi käka glass med lite frukt och kika filmen Legion:) Måste egentligen plugga men det skjuter jag upp ännu mer!

Kanske hörs senare, bye


I love fotboll


Kom hem för nån timme sen och fixade nyss lite käk. Var och kika på min lillebrors fotbollsmatch. Seriöst SAKNAR fotbollen så idiotiskt mycket!!! På 3 hela år har jag inte spelat. Helt onödigt att jag har slösat bort 3 år! Åååh jag ÄLSKAR verkligen fotboll, ÄLSKAR! menar verkligen det. Att stå på sidan känns helt fel, jag ska vara med i matchen, så är det bara. Fotboll är livet, eller det var mitt liv förut. Måste börja igen!


Vädret är också så jäkla drygt, först regn, sen sol, sen storm, sen lite snö?!? drygt.
Någon mer som brukar dricka färskpressad citron, surt och gott haha.

Har ni en härlig söndag eller

helgen i sthlm 2-5/4


Andra dagen. Efter en oskön och sömnlös natt. Alltså när jag vaknade, gud mina armar var helt knas.

Iaf tror att dagen började med workshop då Fidaaldin Al-Sayed Issa pratade om livsplanering. Han hade lite tid så han var stressad hela tiden, men det var en riktigt bra och intressant föreläsning. Vi fick även ett papper där vi fick skriva ner en livsplanering, det kunde vara från stora till mindre saker. Man fick verkligen en känsla av att uppfylla allt man drömt om. Man ska kämpa för saken man vill och aldrig ge upp, ingen ska stå i din väg.

Sedan var det föreläsning med Suhaib Webb på engelska. Då passade min kusin på att sova, hahaha, varje gång det var engelska somna hon. Blev även ett kort uppträdande av Mohammed Amer från Allah made me funny, för han skulle ha hela sitt uppträdande dagen efter. Han var grym, haha!

Efter det avslutades kvällen med prat om Palestina och olika projekt och händelser. Sist blev det auktion på tavlor(samt teckningar som en liten söt flicka hade målat)där alla pengar gick till Palestina. Flickan var så söt när hon skulle förklara vad hennes teckning bestod av. Sedan var det en kille som alltid räckte upp handen på 2000kr för han visste att andra skulle buda över det hahaha. En tavla kom upp till runt 12 000kr! Mashallah, sammanlagt samlades det in runt 100 000kr den kvällen!

På vägen tillbaka till moskén stannade vi och köpte fika och satt inne på mc en stund, dit kom två föreläsare och Mo från Allah made me funny, även där satt han och skämtade med oss haha.

forts. kommer igen:)

Inspiration



tänk detta till en mysig sommarkväll .

lookbook.nu

Medina


Sagoland nötte vi sönder i bilen förra sommaren. Men ni får en annan också. Gamla men texterna är gÿmmä.


Medina - Sagoland

Medina - Förbjuden Frukt

Hhahaha lyssna på det arabiska "nynnandet" i förbjuden frukt, sköna.

update. Efter att klicka på lite andra av deras låtar, måste jag bara dela med mig. Asså lyssna på dessa!!!! Fett jao, tjooockt sköna hahah.


Medina - Mahlea(fett rolig)

Medina - Hoodsfred(aaaass skön!!)

Medina - NordAfrika(gryyym!)

Medina - Zid Emchi

Medina - 7dar

Medina - Wesh Wesh

Jag är så jäkla KING!
Hörs senare!

tack för dagens väder..


Igår blev det jordgubbar och chokladtårta(brownie) med vaniljsås, grädde och jordgubbar på. Tittade även på filmen Brooklyn's Finest men somnade efter halva som vanligt. Så det blir att fortsätta den idag.






Vädret kan hänga sig. Bara för att man ville grilla och hoppades på fint väder, så blir det såklart tvärtom!

titta vad jag hitta


I min brors rum.


3 tomma(big pack)pollypåsar. Sönderrivet lakan.

gissa chokladen haha!!


choklad är såååååååå hääääääär gooooootttttt!




mmmmmmmmm

gubbar, gubbar, gubbar överallt


Någon mer än jag som ska köpa hem jordgubbar idag?

10...


10 irriterande;

- När ett mattetal inte går att lösa.

- När man hittar ett snyggt plagg som inte finns i sin storlek.

- När ingen är hemma och man inte har någon nyckel in.

- När man ringer någon som inte svarar.

- När man har ryck i ögat.

- När någon ställer onödiga frågor.

- Bebis spya på rena kläder.

- När bröderna och pappa har på wrestling på tvn.

- När man bli sugen på något att äta som man tror finns kvar hemma, vilket det inte gör.

- NÄR MINA BRÖDER STÄLLER KLOCKAN KL 06.30 EN SKOLDAG FÖR ATT VAKNA OCH SITTA VID DATAN INNAN! RETARDS!!

Grupptryck


Är du en person som faller för grupptryck ? Eller kanske du gör det utan att veta om det ?

Jag är en person som inte faller för grupptryck. För jag gillar verkligen inte att man förändrar sig själv pga andras krav. Att förändra hela sin personlighet och låtsas vara någon annan än vad man egentligen är, bara för att "passa in". Vadå passa in? Om någon är så ytlig och inte vill umgås med dig pga vilka kläder du har, eller vilken frisyr du har, tycker du själv att det är värt det? Är det värt att ägna sin tid åt det? Gör ingenting du inte vill göra pga någon annan. Börja inte röka för att dina kompisar gör det, byt inte klädstil för att dina kompisar har bytit, ändra inte ditt talesätt pga hur dom talar, sluta inte äta för att din kompis gör det osv.

Dom person du umgås med måste du trivas med och känna dig bra behandlad av. När du umgås med en person, tänker du då på utsidan eller insidan? Insidan eller hur. Så dina kompisar gör säkert också det. Man måste bara vara stark och fortsätta vara sig själv. Att spela en annan roll håller inte i längden, men att vara sig själv håller hela livet!

Grupptryck spelar stor roll i vårat samhälle. Många har väldigt svårt för detta och kanske behöver hjälp och tips hur man kan bli starkare att inte följa med i grupptrycket.

- Våga vara dig själv, tänk aldrig på vad andra kommer att tycka/tänka. Det tar bara din tid i onödan.

- Börja säga emot om något är fel och visa vad du tycker.

- Tänk på att vara "annorlunda" är unikt. Klä dig som du trivs.

- Det finns ingenting som är pinsamt.

- Gå din egen väg! Tro på dig själv!

- Hjälp även dina kompisar att tänka på det sättet.

- Det kan krävas träning och tid för att bygga upp sitt förtroende och lyckas!

Lycka till! Ha en härlig fredag!:)


dagens maträtt


Så där. Rullade kycklingfilé fyllda med bonjour ost, blev riktigt gött!



Ska faktiskt gå och lägga mig nu. God natt

Inspiration för killar





lookbook.nu

gnäll in-lägg


det är kallt. jag fryser. vädret är shhhhit. jag är hungrig. trött på plugget. lack på folk som ska testa massa grejer och inte köper. trött på denna grotta man lever i. vill hem. nu.

ne tyvärr 53 min kvar..
ska testa göra en ny maträtt med kyckling idag. orka ställa sig och fixa käk efter jobbet... aja hoppas det blir gott iaf. intressant med mitt gnäll ha?




Todays








blackie day.

Inspiration





jeanstyg. rosett.

lookbook.nu


Moppetjejer?


Förra sommaren var jag hos min kompis. Hon skulle skjutsa hem mig med moppen. Jag vägrade ha den olagligt fula hjälmen. "Okej, det kanske inte kommer någon polis" "Nej klart det inte gör, det kommer gå fort". Vad händer, jo polisen kommer efter några meter.

Jag: STANNA SLÄPP AV MIG.
J: VA, VART? VAD SÄGER DU?
Jag: MEN STANNA BARA! NU!! BROMSA!!! Kliver av moppen och börjar gå över gräsmattan mot lägenheterna.
Polisen: tut tut, tut tut.

Fortsätter gå sakta, men tillslut måste jag vända mig om. Pekar på mig, men låtsas som ingenting. Dom leker lite kaxiga som vissa vanligtvis gör.

P: Vad gjorde ni?
Jag: Om ni såg varför frågar ni?
P: Vet du vad som kunde hända?
Jag: Men vi åkte bara där ifrån hit(500m)
P: Ja, men tänk om du hade ramlat av och slagit i huvudet?
Jag: Ja tänk om. Men nu hände inte det..
P: Okej, denna gången får ni en varning.
Jag: Jaha, schysst. Vi ses.
P: Ta det lugnt nu, hej då.

Vänder och låtsas gå till min lägenhet, tills moppen kommer och hämtar upp mig igen.

I hate you!

Kommer en till moppehistoria senare. Alltså garvar verkligen sönder när jag tänker på det!!! Jag är största skadeglädjaren! Hahah


bebis spya


Tjena, allt bra med er? Såg att någon rasist? kommenterat i inlägget "svar på kommentar". Välkommen hit du också din nöt.

Svalde väldigt mycket tandkräm imorse, har hört att det ska vara bra för magen och rensa alla bakterier..

En söt liten bebis är här på jobbet idag med mig. Mindre sött med hans spya. Han spydde ner min data väska, det luktar illaaa... Vidrigt jao, vidrigt.

Hörs senare idag!

skillnader mellan..


Jag har tänkt på hur många ofta ser utländska tjejer som förtryckta. När man är liten/ung är oftast föräldrar rädda om sina barn. Att vara beskyddande är inte att förtrycka(överbeskyddande är jobbigt). Iaf när man bestämmer över sitt barn kan man inte kalla det för att förtrycka. För ett barn är ju trotsallt ett barn, den vet inte vad som kan hända i denna värld. Jag har svenska kompisar som har ganska stränga föräldrar och väldigt beskyddande, betyder det att dom är förtryckare?

Jag kommer inte låta mitt barn göra vad den vill innan den blir äldre och mognare. Men det handlar inte om att jag förtrycker mitt barn, jag vill skydda den från dåliga saker som sker i samhället. Tror ingen vill att sin 13-åriga son/dotter tex. ska börja dricka alkohol, röka osv.
Du gör ditt barn något gott om du bestämmer lite över den i rätta lägen. Alltså när det kommer till viktiga saker, inte småsaker. Eftersom du hjälper dom ifrån något som inte kommer vara bra för dom nu eller senare, så kommer dom att tacka dig en dag.

Det är skillnad mellan att förtrycka och att vara beskyddande, två olika saker. Och visst ska du ge frihet också, det kommer med tiden.

Nu är det sängen som gäller! Jobbet imorn igen, kanske en löprunda innan? Återstår att se.

God natt


fett mätt


Precis käkat upp kycklingsalladen jag gjorde. Den var as nice asså! Mindre nice var den jäkla löken som fick mig att gråta.



Hoppas verkligen vädret håller i sig så vi kan grilla i helgen:D


Ciao så länge


Försök


Vi lever i ett sådant samhälle där folk hellre önskar varandra det sämsta än det bästa. Där man hellre skadar varandra än att hjälpa varandra. Det spelar ingen roll om du gör något bra, du kommer ändå få dålig respons tillbaka. Och även fast vi vill att människorna inte ska snacka så mycket dåligt om varandra så kommer det inte ta slut, det kommer fortsätta. Men vi ska sträva efter att ändra detta, eller hur?

Så sprid glädje!

Inspiration för killar






lookbook.nu

Hejsan


God morgon på er påskharar. Vaknade tidigare idag för att duscha innan jobbet men orkar inte, får göra det efter ist. Känner verkligen allergin nu, blir helt hängig, inte kul.
Hade värsta konstiga drömmen igår hahha, drömde om massa ufo som jag var kompis med och skulle hålla dom gömda från andra så dom inte tog dom och grejer. HAHA vad kan det betyda? Tror ni det finns ufo's på riktigt?



Allah made me funny


Skulle vilja åka och kolla på denna komikergruppen! Fett sköna. Iaf Mo Amer som var till SUM, hahaha tror det kommer vara aaas grymt.





Någon som ska dit ?

Inspiration






lookbook.nu

10...


10 irriterande;

- Folk som kastar snöbollar på en.(spec blattar) Yippiyey att snön är borta.

- Folk som ska "dränka" en när man badar.(spec blattar) Vilken tur att jag(nästan)aldrig badar.

- När internet är seeeeegt.

- Gnälliga barn.

- Människor som klagar på att det är kallt, så kommer solen då klagar dom på att det är varmt och tvärtom, ååh.

- Sega människor man ska vänta på.

- När den personen man pratar med inte lyssnar!

- När någon säger: Va? fast den hört vad man sa. Sedan säger man: Äh inget. Och då svarar den.

- När man letar efter något som ligger framför ögonen.

- När något oväntat går sönder.

Inspiration




lookbook.nu

helgen i sthlm 2-5/4


Första gången vi deltog i denna konferens och önskar jag hade vetat om det de tidigare åren också. För det var något av det bästa jag gjort. Att vara samlad med alla muslimer och känna samhörighet var härligt. Man kände verkligen att alla var välkommna dit och umgås med varandra, lära känna nya människor.
I år var det mer folk än vanligt som kom. Första gången det var så mycket att alla fick inte ens plats att sitta. Temat var "Sikta högt - framtiden är din" och det var verkligen ett underbart jobb alla hade gjort för att få ihop det på detta sättet. Mashallah.

Dag ett började med öppningscermonin, där det även var en kille som konverterade till Islam. Han hade sagt: Om jag inte konverterar idag till Islam, kommer jag aldrig göra det". Sedan började alla föreläsningarna, först var det Daniel Stridman som föreläste.
Efter honom var det Syster Faiza Hassa som föreläste om "vikten av tiden". Hon förklarade väldigt bra och hur viktigt det är att prioritera och planera sin tid. Det gäller att försöka utnyttja tiden på bästa sätt och prioritera det viktigaste först, alltså det större "målen". Hon visade med en bunke där hon la i alla stora stenar, och sedan hällde hon i grus/sand som också fick plats. Eftersom det finns ytor kvar. Men hade hon börjat hälla i gruset/sanden först, så hade de stora stenarna aldrig fått plats. Alltså det hon ville nå ut med, var att man tar tag i det större och viktigare sakerna i livet först, för små sakerna kommer ändå att få plats.

Kvällen avslutades med lite diskussioner och sedan alla som skulle övernatta i moskén drog dit. Man sov inte så mycket, men det gjorde inget haha.

lär dig att..


LÄR dig att respektera och acceptera ALLA människor. Det är ingen skillnad på en människas värde beroende på vilken etnicitet man har!



varför så mycket hat


Är så less och trött på att människor ska vara emot religion. Varför? Vad är det som är så otäckt att se en slöja, ett radband, krucifix eller en kalott eller något annat inom någon religion. Gör det någon skillnad för dig att se en person utan slöjan? Kommer du att må bättre av att hon inte har på sig den? Eller att en person utför sin bön, vad är det som stör dig egentligen?

Har en tjej sjal pga religiösa skäl då tittar man snett och ogillar det.


Men har en tjej sjalen halvt över håret för att köra lite mode eller annorlunda stil då är det wow.


Skit på er, alla får klä sig som man vill. Varför kan det då inte "förbjudas" att klä sig i kort korta shorts, kjolar? Eller dom där conversen, klackskorna som många gillar? Tänk själva om ni inte fick välja att ha på er något som ni själva vill ha på er.

Hatar när människor här ska säga "här i vårt land sverige bla bla bla", det är ditt, mitt och deras land också, jag är född här, har levt här hela mitt liv, utbildar mig, jobbar osv. Eller är det bara "helsvenskar" som gör det? NEJ OCH hur många helsvenskar finns det egentligen i sverige?? Så sjukt trött på allt hat och fördomar alla har. Svenskar som turkar, araber som greker, vem bryr sig? Seriöst mix is the sh*t! Sluta hata och klaga på varandra!

Vi är alla människor, kan ni förstå det. Alla har ett hjärta och känslor. Sätt dig själv i andras situationer jämt för att känna hur dessa människor känner.

Nu ska en arg lina sova, detta fick mig att hållas vaken, jag som ska upp och jobba.
Åååh

arabskämt


En man vill skilja sig och ha barnen.
Kvinnan: Tror du jag tänker ge dig barnen som du fick mig att bära runt på i 9 månader?
Mannen: Om du går till en läskautomat och lägger i en tia och drickan kommer ut, tar du eller automaten drickan?

food


Dagens maträtt, lahme b ajin med yoghurt till.




baba du missar ditt program, LOL.. hahah fattar nästan aldrig hela skämten där asså.

äta och vara nöjd


Varför unna dig 1-2 rutor choklad när du kan njuta av hela förpackningen ?





Matlagning now

sunday.


Dagens frukost(med arabiskt bröd) mmm.





Nu blir det en promenad i det fina vädret.

Ha det nice!

SOURCREAM & PEPPAR CHIPS


GODAST JUST NU!



nu blir det film take care jao.

49 krona stycken den


Detta hann jag köpa med hem från sthlm förra helgen.




2 klänningar, 1 snygg t-shirt

Fadder


Denna vecka ansökte jag om fadderskap till ett barn i Afghanistan. Jag blev fadder till en flicka som heter Krishma. Bidraget man ger går till projekt i området där barnet och familjen bor, så man hjälper barnet, familjen och hela byn att ta sig ur fattigdomen. Man kan skicka hälsningar till sitt fadderbarn och den skickar även hälsningar tillbaka. Möjligheten finns att åka och besöka sitt fadderbarn senare för att se hur just ditt bidrag har förändrat deras liv. Det ska bli jättekul att följa utvecklingen och se vilken skillnad mitt bidrag kan göra. (Om man inte kan fortsätta som fadder, kan man avsluta sitt stöd när man vill).

Här är fina Krishma





Detta finns på www.actionaid.se, finns även på www.sos-barnbyar.se, sedan kan man skänka på tex. www.islamic-relief.se

Är du fadder? Eller bidrar på något annat sätt?

Hoppas ni har en trevlig helg!:)


bakning


Tjaa, igår var jag helt slut. Jag och pappa slog på en film runt 22.30 och båda höll på att somna direkt. Så tog fram pajerna jag hade bakat så vi skulle hålla oss vakna. Men det hjälpte inte, det åkte ner i magen och så somnade vi skönt igen haha.

Ananaspaj


Blåbärspaj/lite hallon


MED MYCKET VANILJSÅS!!


sheikhs ord


"Världen är som ett fängelse för oss muslimer, för icke troende ett paradis. Men slutligen efter döden är det tvärtom"


nyttighetstips!


Heej. Sitter på jobbet och äter lidls chocolate chunk cookies, vilka är världsklass haha. Om du inte testat dessa, gör det nu!


frukost


God morgon! Allt bra ? Här käkas det rostade mackor med ost. Ska dra till jobbet snart, just nu har vi alla BH för 75 kr och alla trosor 25 kr oavsett tidigare pris, riktigt billigt!! + lite annat rea.



Senare ska jag visa några plagg som fick följa med hem från sthlm i helgen! Och berätta lite om en viktig sak!

Ha en fin dag!=)

hijab


Sedan första dagen jag kom till SUM konferensen i Sthlm och jag såg alla dessa tjejer med slöja, har jag börjat fundera vad är det som stoppar mig från att bära den? Jag måste bara säga att jag beundrar er tjejer med slöja mashallah JÄTTEVACKRA är ni. Varför är inte jag en av alla dessa människor som har gjort det valet att bära slöja? Vad är det som stoppar mig? Innan har jag alltid sagt att enshallah så ska jag ta på mig den. Men nu säger jag ist VAD är det som stoppar mig? Jag kan inte komma på det. Varför? Det är fint med hijab. Det är inte vad de andra människorna ska säga, för jag har aldrig bytt mig om vad andra tycker och tänker om det. För jag är en väldigt stark person, som vet vad jag gör och vill göra. Men VARFÖR kan jag inte bara ta på mig slöjan NU?



Good morning sunshines


Hej idag är det ingen sol som skiner upp dagens väder, därför kanske ni kan skina lite extra?
Är på jobbet och eftersom jag inte uppdaterade igår efter pizza-inlägget(btw. vi gav pizzan till grannen, sahteeen, hoppas den smakade), får ni några fina låtar som Maher Zain sjunger. Han kom till SUM och sjöng, mashallah verkligen duktig och låtarna berör en.



Maher Zain - InshaAllah

Maher Zain - Baraka Allah Lakuma

Maher Zain - Ya Nabi Salam Alayka

Maher Zain - Allahi Allah Kiya Karo


Maher Zain på SUM

Ska plugga lite engelska nu och ska försöka uppdatera senare. Vad gillar ni att läsa, vad vill ni läsa ?? Skriv gärna här som kommentar eller maila([email protected])

Ha det bra så länge:)

halal vezuvio va zlutt


Vi beställde pizza efter jobbet. Skulle få skjuts av farbror, så får vi inte igång bilen. Puttar och puttar, vissa människor stannade och hjälpte till, andra kolla bara. Jag uppskattar verkligen när man hjälper sina medmänniskor. Sedan åker polisen förbi och bara glor lite, ist för att hjälpa till. Nej dom bara haffar oss. Tillslut kom pizzabolaget för att hjälpa oss, men den gick inte igång. Pappa får komma och hämta oss. Slutligen hemma, FEL PIZZOR. Åh vesuvio inte halal ya. Undra vad svennarna som fick våra pizzor tänkte, åt det gjorde dom iaf utan tvekan. Kanske gjorde ett gott intryck med special pizza. Sitter nu och väntar på nya pizzor iaf. Jalla ska dra blatten kom med pizzorna.



Hörs sen goodbye

SHOPPA ONLINE


Hej tillbaks efter lunchen nu. Blev en frukost-lunch, grönsaker, moradella, ost, fetaost, ägg med arabiskt bröd och te. Väldigt intressant.

Brukar ni shoppa online? Ofta som sällan, kika in detta nedan tycker jag.

Fashionize.se
Fashionize.se

Fashionize är en shoppingsida där det finns blandade saker, kläder, skor, accessoarer mm. När du shoppar får du poäng som du sedan kan växla in mot presentkort i butiker. OCH alla medlemmar får 500 poäng vid registrering. Klicka bara på bilden ovan så kommer du till sidan!

Ha en fortsatt bra dag!

God morgon people


Hejsan, hoppas allt är bra med er, för jag mår bra, även fast jag skulle vilja sova. Men sova är inte det viktigaste. Är just nu på jobbet och käkar ett grönt äpple, grönt inte rött. Måste tyvärr börja med mitt plugg som jag inte gjort på flera dagar. 

Så länge, tills jag uppdaterar igen, 2 suror, denna pojke är riktigt duktig mashallah! Vad tycker ni ?

Ahmad Saud - Muzzammil

Ahmad Saud - At tor

Jag kommer säkert tröttna på plugget ganska fort som vanligt. Så vi ses.
/Lina

Förresten ni som var på SUM och sov i moskén, i bönesalen, har någon fått med sig en svart långärmad lite längre kofta ?? Ifall någon av er läser och har märkt att ni fått med er den hem. Maila mig på [email protected]

God natt people


Känns som kl är 3 på natten, för är verkligen heeeelt död. Sitter och pratar i telen samtidigt och ska snart sova. Ska upp och jobba imorn, även fast jag helst skulle skippa. Har inte sovit nå spec bra på väldigt länge nu. Vill verkligen sova ut. 
Denna helg har varit super verkligen!! Men, föör mycket onyttigt, så nu blir det back in track gällande mat och träning. Fast jag vill äta min stora kanelbolla jag köpte, det får bli imorn. På tisdag är vi back in track. No no man ska inte skjuta fram saker faktiskt.

Detta inlägg tog mig ungefär 1 timme att skriva, är helt borta och just denna mening tog max 15 sek. Hahah asså mina inlägg är tråkiga jag förstår men bättre kommer när jag har ork, då gäller det att ni också har ork att kommentera!

Jag ska sova och uppdaterar mer sen.
God natt hej lever pasteji


Hallå


Tjenare läsare. Kul att ni kikat in medan jag varit på SUM och inte kunnat uppdatera så mycket. Sitter just nu och väntar på tåget, 1 timme till. Åt lite cheeseburgers och orkar egentligen inte sitta ner nå mer efter denna helg. Berättar med om hur det varit här senare någon gång enshallah.

Vi ses!
Salam


På SUM


Asalamo aleykom systrar och bröder. Mår ni bra enshallah. I natt var det ingen skön natt. Inte sovit någonting, har haft värk i armarna hela dagen bla. Men det är roligt och lärorikt här på konferensen! Värt att komma är det iaf!

Hahahaha det hände en rolig grej på vägen till moskén, där vi sover. Tänker iaf inte skriva om det här. Men lite kul var det iaf.

Nu ska vi sova, och hoppas på en härlig dag imorn igen:)

God natt finisar

Kaos


Tjena, sitter på tåget nu nästa station RAMNÄS RAMNÄS! Dryga röst. Är framme i Västerås om ca 30 min sedan tar vi tåget till Sthlm. Sen blir det tunnelbana, hoppas vi kommer fram idag iaf. Kommer springa runt som yra höns.

Ist för att jag packade klart allt igår så skulle jag göra det imorse. Har glömt hälften av alla grejer. Kudde är det viktigaste jag glömde. Hann inte fixa någonting, men vad gör det?

Alltså kaaooos. Men Gud var på min sida idag igen!! Tåget gick 10.48 och åkte hemifrån 10.46. Pappa tjata att det var onödigt och att han var en "hmar"(åsna) som ens skulle försöka hinna skjutsa oss. Jag tjata att han inte var det OCH att vi skulle hinna. Ist för fight som det brukar bli, satt jag och bad till Gud inom mig haha. Jag har alltid rätt känsla innan något, oftast iaf. Vad tror ni händer? Jo hon bara stod där och väntade på ingenting, sen kom vi fett grymma med packning och höra henne "skynda er spring spring". Jalla alhamdulillah vi hann, tack.

Nu ska jag fortsätta dricka min yoghurt till frukost och sen fortsätta denna stressdag!

Hej dåppp

yea


Är helt trött så ska sova. Orkar inte packa idag. Får bli imorn bitti, kommer bli stress och kaos. Vet inte vad jag ska ta med, vart alla mina grejer ligger bla bla mmmm. Kommer säkert glömma saker som vanligt.

Jalla vi hörs. Och vi ses på SUM ni som ska dit!

God natt och sov gottish


det som göms i snö kommer upp i tö


HEJ! Idag efter jobbet kom jag hem lagade mat, sbenikh(spenatgrejs), sedan tog vi promenad och kika på brors fotbollsmatch. Blev skit sugen på att spela!! Ska snart duscha och packa tills imorn.

Det som är vidrigt med att snön börjar försvinna är att det ligger bajs överallt. Så jäkla vidrigt, ni hungägare bör plocka upp det blää.

Araber som är hundrädda har alltid samma ursäkt. "Jag är allergisk" hahah roliga. När jag var liten var jag inte rädd för något djur, men har i senare ålder börjat ogilla dom. Spec hundar och katter för som finns runt omkring en dygnet runt.

See you soon

Kaffe gott?


Godmorgon. Är det bra med er? Idag är det 1 april, hm kommer man bli lurad eller lura någon? Jag själv brukar inte tänka på det. Käkar frukost, eller dricker kaffe med grädde:D orkade inte fixa i ordning något.


Ska dra till jobbet snart. Idag ska vi luncha kinamat, hoppas det är gott. Vad kan det finnas idag tro, hundkött? kattkött? en kackerlacka i grytan? Jag är så vidrig.

Ingen har svarat än angående SUM, men om ni läser detta, är det senast kl 15.00 man ska vara där??

Ha en bra dag med regn. Hörs senare

Ps. är det bara för mig det loggas ut av sig självt eller för er andra också som bloggar på blogg.se ?


RSS 2.0