duktigt gjort


Hey you. Ni som ska till SUM, vilken tid ska man senast vara där på fredag? Har ju varit så smart att inte kollat upp tågtider innan. Så finns nästan inga tåg. Och hur vi kommer hem på måndag måste jag försöka lösa. Älskar att jag är så smart:D

Drog ut på en promenad efter jobbet, så började det att regna, vädret är jobbigt! Sitter och äter lite frukt och nötter, sen blir det att fortsätta plugggaa, börja med nya uppgifter också.

Imorn blir det halv arbetsdag, skönt. Får se vad som händer efter det.

piiiz

det funkar inte på mig


Fick sms för ett tag sen.
Bror: Kul
Jag: Jag behöver till plugg
Bror: Ok men jag skulle skicka mail.

haha jo visst brukar låta så, klias i fingrarna efter facebook, naaw

Frukost tack


Good morning. Oh what a lovely day, not. Jag hade hellre legat kvar och sovit i sängen några timmar till. Är sååå hääär hungrig också. Idag baxa jag internet från bror, fiffigt. Kommer han tänka att någon har gjort inbrott för den lilla internetgrejen så är han ju riktigt smart. Men jag behöver faktiskt internet mer än vad han behöver det. Jag pluggar, han sitter bara inne på facebook, tönt.
J kom förbi här och skulle låna mitt hårband så säger hon; Åh va fint har du lockat håret?
- Detta är min morgonfrilla.

Jag den där tjejen som hellre sover än att vakna timmar innan för att fixa mig. Så jag är sällan sminkad. Problemet varför jag slutade frisör linjen var mycket pga min lärare. "Ni måste sminka er" "Fixa er" "Ha på er kjolar bla bla bla" Asså tant håll bara tyst. Jag bestämmer själv vad jag har på mig och om jag vill slänga på mig smink. "Ni måste spela en roll när ni är frisörer" NEJ jag är mig själv mot mina kunder inte någon fejkad personlighet(jag är ju snäll ändå hehe). Ojoj det blev lite aggressivt, dock ska det komma lite mer om henne senare någon gång..

Så här fast mot din hals


Nu ska jag köra igång och plugga. Hoppas ni har en härlig dag, för det kommer inte jag.

oväntat är kul


Medans jag sitter och pluggar, sitter pappa och glor tv.
Så hör man: Abu Dhabi 36 uuff shit man va varmt.
Jag tittar åt pappas håll och spärrar upp ögonen och as garvar hahha. Ibland kläcker han ur sig oväntade kommentarer. Tung jao

Ska återgå till tråkigheternas tråkighet via tråkigt tråk. CiaoO

btw det ska komma snö igen YIPPIESAPIPPIE

UPDATE pappa drev visst, ironisk när han sa att det skulle komma snö. Det ska bli sol och plusgrader, åh så roligt pappa

men ha h.


Hallå igen hemma nu efter jobbet. Vid denna tid brukade det ju vara mörkt vilket är skönt om man vill sova. Men nu är det tyvärr inte så, för det är sommartider heeeh. En viss S kom förbi jobbet och köpte godis till mig. Dock blev det bara några stycken för godis är inte så gott egentligen.

Min fabrors fru kommer från Göteborg och hon och hennes syrra mobbar jämt mig för hur vi pratar här. Dom säger att jag tar bort sista bokstaven i varje ord. Men dom överdriver, plus att araber alltid kryddar lite extra. Tex jag kanske säger, tar du tåget? vart är locket? utan att uttala T på slute(t). Så varje gång jag säger nåt sånt så lägger dom till -T. Du kommer att missa tåge -T. Ja nu brukar jag själv säga T efter några sekunder vilket låter fult. Men DOM ska inte säga nåt, ist för att uttala kex, kex säger dom "tjex", ist för jaså? säger dom asså?
DISS på er mesar! Ska vi ta en tjexchoklad hahaha folt. Men nice när dom säger "äru go' elläh"

Vet du något roligt som göteborgare säger eller uttalar på annat sätt? Du själv kanske kommer från götet?

Ska plugga lite nu och senare välja en ny kurs. Tja så länge!

ha ha hallå


Hejhej, ett litet snabbt inlägg för börjar jobbet om 20 min igen. Gick hem på min lunch snabbt som fanz skulle fixa en sak, och svettas ihjäl att gå så fort. Nu är det 15 min innan jag måste öppna butiken yää. Ville egentligen dra och köpa godis när jag sitter där men det kanske någon snäll person kan komma förbi med ?:D

Jalla jag måste verkligen dra tänkte bara säga hej och hoppas ni har en soft dag idag. Uppdaterar efter jobbet igen:)


waiting on the world to change?


Angående religionen Islam(även andra religioner). Hur många människor är det som säger att Islam inte förespråkar tex förtryck, våld osv? Jag ser hur många tjejer som verkligen vill nå ut med detta till alla människor. Hur dem kämpar för att hela världen ska förstå och acceptera religionen. Att vi alla är människor var i sig man kommer från ett annat land, talar ett annat språk, är religös osv. Men blir de tagna på allvar när de berättar att dem lever ett liv som vilken annan människa som helst? Inte av alla, vissa tar dem på skämt. Vilken förnedring. För världen vi lever i är som den är. När man hoppas på att den ska förändras, förändras det till något annat än vad vi hoppas på. När man försöker hjälpa varandra, finns det alltid någon som inte vill hjälpa. När man talar bra om någon, finns det alltid någon som vill tala ont. Vart är välden på vägen egentligen?

Hur ofta hör vi inte "alla är lika mycket värda" "behandla andra som du vill bli behandlad" osv, men varför bryr vi oss inte mer om detta? Skulle inte världen vara annorlunda då? Människor är så respektlösa och otacksamma. Det är hemskt, men det är även sanningen. Detta är något jag ofta tänker på, hur många människor kan ha sånt fult och äckligt beteende, att smutskasta någon annan och tro att man är någonting bättre själv. Hur kan man göra så bara genom att titta på en annan? Världen är konstig.

Jag brukar tänka att Jorden är En. Vi alla lever på denna Jord, vi är alla EN.

En dag hoppas jag att världen vänder till det goda, tyvärr tror jag inte det finns så mycket tid kvar till det. Så varje chans ni får gör något fint utav det.

Sköt om er och sköt om varandra. God natt

God kvällens


Tja, läget? Idag mår jag lite bättre igen. Haha vet inte vad detta är, ena dagen sjuk ena dagen typ frisk. Ungefär som vädret, ena dagen vår ena dagen vinter igen. Är dålig på att uppdatera när jag jobbar eftersom jag inte har internet där. Efter jobbet drog vi till min farbror som kom hem från Kina idag. Käkade god mat och efterrätt, budapestrulle, men fick ont i magen. Hela veckan har vi fläskat, usch. Kom hem för ett tag sen, sitter och tittar på tv och tar det lugnt.


Imorn blir det jobb igen som vanligt och passar på att plugga. Sen ska jag försöka hinna få en läkartid. En dusch skulle också sitta fint.

Ska börja med en ny kategori senare också. Mina inlägg är verkligen hoppiga, skriver allt möjligt i ett och samma inlägg haha, men så är det.
Just dee hörde att Beyonce är gravid, ååh va sött hennes barn kommer bli, hon är ju så jäkla vacker!!

Hörs senare=)

make me better


Så där, då var man sjuk. TYPISKT. Jag vill inte bli sjuk! Såg att det blev nå fel på texten i förra inlägget men fixade det. Just nu sitter jag i soffan helt död och väntar på maten.

Här har ni två turkiska låtar

Murat Boz - Özledim

Musataf Sandal ft. Natalia - Aska Yürek Gerek

En tysk låt

Muhabbet - Schau Hin

Blir bara att ta det lugnt idag, försöka bli bättre tills imorn, har jobb. Snart blir det god mat och tv.
Vad ska ni göra idag ?
Ha en bra kväll:)

god natt era kråkor


USCH min kladdkaka blev ingen kladdkaka. Blandade i lite olika grejer för skojs skull och det blev inte så gott, men det gick att äta med grädde och bär till.
Jag är verkligen helt död känner jag nu. Finns inga monsterbarn här så ska lägga mig och verkligen sova ut. Vilket kommer bli att jag inte kommer sova länge bara för att ajg vill.. Idag åt jag kyckling och currysås, gott. Och imorn ska jag laga riktigt goood mat, shishtawok, müüms.

Denna var frisk och go'


Men nu somnar jag, god natt på dig leverpastej.

Ahla w sahla


Hemma efter en arbetsdag i butiken. Har blivit sämre igen, riktigt ont i halsen och kan knappt svälja. Inte smart att sova borta, dom minsta små skitarna som har smittat oss hahah, alla har blivit sjukisar. Ja livet är hårt inte sant?. Tänkte äta geisha eftersom min lillebror fick värsta korgen fylld med choklad. Tror ni det fanns nå geisha kvar eller, nej precis.

Kolla bara, jag vill ha!!


Förra helgen gjorde jag egna bounty. Fast måste erkänna att dom i affären är godare.


Jaja har inget vettigt att blogga om just nu är helt död. Det kanske blir ett inlägg senare, får se helt enklet. Och kanske blir en kladdkaka idag, vem vet.

men men men, ändrade planer, fick precis ett samtal och ska pallra mig till girlsen + min vetgiriga lillebror som ska vara med överallt, även fast det bara är tjejer.
Vi höres ya'

HEJ


Jag märker att jag är dålig på att uppdatera, men det är pga att jag jobbar pluggar och umgås med släkten. Hur är det med er? Allt bra ? Har sovit riktigt dåligt de senaste veckorna, behöver verkligen soooova.
Igår när jag var hos min farbror så såg jag en fin mugg som det stod I Love You på och så fanns det en hjärtformad sked till, hade sett den tidigare och ville själv ha den.

Jag: Åh har du köpt den, jag såg den förra veckan.
S: Ja, får vi nåt annat än från pickaboo.
Jag: HAHAHAHA

Alltså pickaboo är en lågprisbutik tex som dollarstore. Muggen kostade 20kr, hon menade att hennes man bara ger henne billiga saker hahahah. Det lät så kul. Men kärlek handlar ju inte om pengar iaf, eller? hhaha

Denna bild är bara så klockren

Hahah kolla texten på tvn. Sry amo haha. Litet troll


Jag har sagt att jag pluggar och pluggar, men tror ni det blir något gjort, ne tänkte väl. Men nu ska jag FÖRSÖKA få lite gjort, tråkigt men måste. Jalla goodbyye så länge

Morsning


Hallå marängtoppar. Igår efter jobbet drog jag ut på en promenad sen hem till min kusin, sov där. Ganska myspys, kom dit precis när barnen skulle lägga sig, tummen upp. Dom är som monster ibland.
Ni vet när man brukar vakna till tidigt och vara vaken en liten stund sen somna om, det är tjockt nice. Iaf i natt vaknade jag 4.30 för att be och tänkte f*n va skönt att sova ut sen till 9.45 innan jag ska dra till jobbet. Vad tror ni inte händer. Jo barnen vaknar 6.00!!!! Jag tänkte att kl var runt 7.30-8.00 iaf men så ser jag att den står på 6.00, driver dom med mig!?!

När jag såg dom såg jag ungefär ut så här


Pallrade mig in i deras rum med madrassen och la mig. Exakt var 5:e minut kom dom in i rummet för att hämta nåt eller lämna nåt, skrek eller hoppa på en eller kissa på en eller bråkade med varandra eller sätta på tvn på högsta ljudet. Då blev jag ungefär så här fin


Visst att jag älskar barn, men var barn då inte apor som försöker döda en. Jag överlevde iaf.
Så mycket som jag sa åt dom att lägga av, tror jag dom till slut kom på vad långfingret är till för


Nu måste jag plugga fick ingenting gjort igår. Ha en trevlig dag:D

bättre än tänkt


Tjena mittbena, visst låter det fult, javisst. Blev våfflor idag.. ehm brända våfflor, men det gick ner ändå haha. Jag trodde verkligen jag skulle bli sämre, men gud verkar vara på min sida:D Inge spec ont i halsen, örat gör inte lika ont längre och ögat har inte svullnat upp, wiihoo lycklig. Förutom att mitt hår stod åt alla håll när jag vaknade hahaha, hatar att somna med blött hår då ser man ut som ett troll nästa dag. Jätteintressant jag vet.

Sitter på jobbet nu och ska återgå till mitt dryga plugg. Litteratur, förstår inte hur man kan vara intresserad att läsa dessa böcker, blä. Nu kom mina släktingar med sina två bobis:D
Idag måste jag komma ihåg att betala in till SUM. Ska du dit ?

Pyser iväg, ha det bra så länge:)

det stoppade inte mig


Hejåhå. För första gången stoppade inte vädret mig från en löprunda:D Höll på och somna redan vid sju tiden, men drog ut ist. Imorn blir det jobb i grillen igen, då bror drar till norge igen.
Något är fel på mig. Har blödit i näsan i snart en månad, ont i ena örat i en vecka nu, förkyld, ont i halsen och mitt öga börja svullnad. Åh kommer ihåg sist jag fick så här, för nån månad sen. Gick runt med solbrillor mitt i vintern och ögat såg ut som en stor tomat. Hoppas det inte blir så igen, kommer se ut som en misshandlad kines.

Längtar till helgen och få en chans till att sova ut, det behövs verkligen!! Är as sugen på våfflor, kanske blir det innan jobbet imorn:D Och mitt hår, gud det är jätteslitet, aldrig haft så här slitet och tunt hår förut och långt är det, ända ner till svanken måste verkligen klippa av det. Det får ryssN göra när hon kommer tillbaka från Turiket eller innan hon åker kanske.. Varför slutade jag frisör linjen ??? Då hade jag också fått åka dit, så jäkla soft. I 40 dagar ska hon vara där, jag osm har tjatat att åka dit snart. Saknar verkligen Turkiet!



Nu ska jag lägga mig i sängen, lyssna på koran och sova gott.
Så ja god natt människor och ha det bra!

svar på kommentar


me: Vilken milisgrupp stred han för?

Min pappa stred för hezeb al takadomi al eshtirake(psp) ett tag, sedan för amal. Ansar al shoura är min pappas farbror egna organisation. En av mina farbröder stred för den libanesiska armén och en annan farbror stred för al morabuton.

Känner du någon som varit med i kriget? Eller har du själv varit med`?

Nu ska jag fortsätta plugget, håller på och ritar... Imorn blir det jobb igen.
Jalla god natt

morning


God morgon.. Har inte mått bra alls denna helg, mår fortfarande dåligt. Ändå har jag jobbat, fredags i butiken och igår i grillen. Kanske blir läkarn i veckan, bara kanske, brukar aldrig gå till läkarn, men folk tjatar på en. Får se hur det blir. Ger ju ändå ingen nytta, ta en alvedon du så blir du frisk är väl vad de flesta får till svar. Varför gör dom bara inte sitt jobb!

Sitter och kikar på lite inredning, ska köpa hem nya möbler:D hoppas jag hittar nå snyggt som passar vårt hem. Har ni nå tips på någon bra hemsidor som har massor av inredningssaker ?? kan ni gärna säga till:) har lite bråttom att välja ut.

Ha det bra så länge

stressss


God kväll kära människor:D Ny duschad och fräsch, blev en löprunda och gym. Skön känsla efter träning! Nu måste jag kila iväg till min farbrors place tjejerna väntar, dom har väntat några timmar nu haha, sry. Är hungrig och ska äta nå gott där:P

Mina sneakers med kilklack jag skulle visa, vad tycks ??


Ska kila så vi hörs imorn förmodligen! Ha en fin fortsatt kväll, och imorn är det fredag wiii:D
PS. kommentera!!!! annars dödar jag er..


skäms


Morsning korsning, yee. Varför fortsätter snön att komma ? Sitter här och dricker varmt med grädde i, mumsh. Idag blir det plugg, matlagning, fixa lite saker och sova hos ma cousin. Imorn blir det jobb och käka ute.

Min religion. När jag var yngre var jag inte så insatt i religionen. Jag fastade inte alla dagar pga träning, skolan ibland, jag bad inte, lyssnade inte på koran självmant osv. För jag förstod inte vad det innebar. Vad min religion innebar. Men när jag började bli äldre och förstå, förändrades jag. Jag började själv söka kunskaper om min religion, jag började fasta alla dagar, spelade ingen roll om jag hade match osv, jag började be, läsa ur koranen, lyssna på koran mm. Tänk att så många troende människor inte kan ägna ca 5-10 min av hela sin dag till att utföra bönen. Jag skäms, skäms så himla mycket att jag började be så sent, för jag trodde verkligen det var svårt att be. Men det är jättelätt, får dig att bli lugn och hjälper dig att komma närmare Gud. Skäms att jag inte sökte kunskap om min religion i tidigare ålder. Skäms för det jag inte gjorde då, men stolt över mig själv just nu. För jag vill lära mig, jag vill kämpa för min religion och utvecklas. Nu gör jag allt för att be 5 gånger om dagen, om jag missar någon bön och måste be den i efterhand mår jag dåligt. Det har blivit som en ”drog” för mig att be alhamdulillah och jag hoppas att det fortsätter så enshallah.

Jag dömer ingen, för jag är ingen att döma någon annan. Jag gillar inte när någon dömer en annan person, för du har inte rätten till att göra det. Alla har sitt val, sitt eget val. Ibland brukar jag tänka att man går den ljusa eller den mörka vägen i livet. Jag gör mina val och du gör dina, så gör ditt val!:)


blev inte som jag hade tänkt men jag klagar inte


Det blev lite ändrade planer idag. Fick lov att dra till min lilla kusin som skulle få besök av doktorn. Väl där inträffade något jäkligt kul. Slutade med att alla låg på golvet och krälade av garv, kramper i ryggen och tårarna sprutade. Ska berätta, min kusin skulle ner till porten och öppna till läkarn. Han hälsa att han skulle parkera bilen, samtidigt som han går kommer en kvinna in. Min kusin trodde självklart att det var en annan läkare som skulle hjälpa honom. Hon skiter i att hålla upp dörren till honom och går efter kvinnan ist. Då frågar hon henne: Jaha ska du hjälpa honom? Kvinnan: Hur? Kusin: Ne det va inget. Kvinnan fortsätter att gå väl vid dörren in till oss säger min kusin: Nej här. Kvinnan tittar konstigt på min tattar kusin och säger: Nej jag bor här. Samtidigt ser min farbrors fru detta och säger nej ganska tyst och alla börjar as garva. Stackars lilla bebisen hon bar på tror han blev kvävd innan läkarn hann komma. hahahhaha riktigt kul var det. Tur att inte min kusin nämnde något annat angående läkarbesöket, då skulle hon nog blivit rädd och tänkt vilka psyk grannar hon har!
Dom snackade lite annorlunda arabiska än oss, men det är kul, iaf när dom inte snackar så jäkla fort så man inte fattar nåt. kwayes


Bild på mina skor kommer upp imorn ist, hihihi.

Jalla hare fint ciaooowowow.


H&M


Det blev inge krig.. men arbeten blev klara iaf, great.


H&M inspiration

jag ska kriga


God morgon? Har tränat lite imorse och ätit frukost för ett tag sen. Nu blir det plugg! Ska plugga sönder idag känner jag, kriga med plugget. Kommer ett inlägg senare där jag ska visa mina snygga sneakers med kilklack! Håll utkik:)


Yung Ram - Candle In The Wind

Ha det bra så länge
mmwaaahhahahaa


Hotell för hundar


Alltså skojar ni ? Såg på nyheterna att det har öppnats hundhotell i USA. Ett helt hotell för hundar där de får massage, det finns tvätt"maskin", aktiviteter mm. Jag dör av garv eller gråt?

Ett tips till er som har ett prov, om ni inte pallar plugga, sov med boken under kudden! Det funkar tydligen för en kompis. Kalla henne blond eller blåst, dock är hon både och..
Nu ska jag plugga lite sen sova.

Sov gott allihopa


hiss eller diss



hissar ni eller dissar ni detta plagg?

Själv dissar jag det!


t-r-ö-t-t


Är sjukt trött varit vaken sen 6 idag. Ska gå och lägga mig nu. God natt


Skön stil för killar


Väska 149kr från: Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer

Kommer decka direkt, see yaa

Självförtroende


Något jag brukar tänka på är hur folk brukar försöka vara som någon annan. Tex kläderna, håret, beteendet osv. Detta beror på att man bryr sig så mycket om vad andra tycker och tänker om en. Varför? Jag menar, om du vill ha ett par byxor som ingen annan har, ha på dig dom!! Varför skulle du inte våga? Tror du dom ska skratta? Om du vill ha kort hår med massa olika slingfärger, ha det! Om du är en lugn person, va det! Spela inte cool och härjig för att någon annan gör det. Du kanske vågar vara kaxig i dit "gäng" men när du går själv är du en mes. Helt onödigt att tänka på vad andra ska tycka. Eller alkoholen. När man frågar vissa, varför dricker du? Då får man till svar, jag blir inte blyg då och vågar prata.

Är det inte bättre att bygga upp sin personlighet och sitt självförtroende än att ha alkoholen som en ursäkt? Varför vara så rädd att visa sitt riktiga jag? Är det inte jobbigt att gå omkring och spela att man är en annan person än vad man egentligen är?
Tro på dig själv! Var dig själv för alla andra är redan upptagna, tro mig man kommer älska dig. Så du behöver inte gå i någon annans fotspår. Gå i din egen väg och lämna dina fotavtryck. Men tro aldrig att du är bättre än någon annan.

Sköt om er:)

Våren är på väg, härligt

smycken


Blandat från: Zylber.com - Sveriges största nätbutik för smycken & accessoarer


bring me money


Jag vill ha mycket pengar. Det skulle lösa många problem. Detta vill jag ha. Älskar skor med kilklackar, tror inte jag kan gå i pinnsmala klackar haha. Lårstövlar är supersnyggt! Bow wow wow

Igår blev det tacos, kladdkaka muffins och annat gott. Tittade på filmen Case 39, skräck, lite psyk men riktigt bra var den iaf.
Inga inlägg igår från min sida så slänger nog in ett till inlägg senare... om jag orkar helt enkelt:)


meningen med bloggen


Hej på er gummor och gubbar. hahah va fult det lät. Kanske föredrar sötnötar ist? Idag träffade jag miss j, drog ut på en promenad och gick runt i "stan". Sedan hem och käka. Efter det stack jag och pappa för att köra lite, första gången så det var ju inte så lyckat haha, spec inte med det tempramentet ma fazer(father) har(alla araber uttalar th som z, vilket är jäääätteugly). Men det är väl det som är meningen med att övningsköra att bli bättre, wihoo.

Jag är en person som älskar shopping. Och meningen med denna blogg var att jag skulle dela med mig av det, plus andra tankar kring livet. Vilket jag inte har lyckats med hittills, har mest bara skrivit onödigt skit. haha så det ska jag iaf försöka komma igång med.

Nu ska jag sova, för ska upp till jobbet imorn.
God natt och ha det gött

Del 2


När pappa blev 13 år gav han sig ut i kriget tillsammans med en av sina bröder. De gick ut i kriget då de såg alla andra som krigade och tyckte det såg roligt ut. Eftersom de var så unga tänkte de inte så mycket på varför de krigade, utan mest för att visa att dom var tuffa killar som vågade. Deras föräldrar var rädda och gillade inte att dom gick ut ifall det skulle hända något, men de kunde inte göra något för att stoppa dom.

Efter ungefär 1-2 veckor blev pappa skjuten, skjuten i vänstra axeln. Han fick åka till sjukhuset och vara där i någon vecka och sedan fick han stanna hemma några månader, för det var en ganska kraftig skada. Skottet gick igenom axeln och kom ganska nära hjärtat. Han förlorade många liter blod och dom hade det svårt att hitta rätt blod som skulle passa hans kropp. Men som tur gick det bra och det läkte fint. Efter att han blivit frisk gav han sig ut i kriget igen.



så här ser ärret ut nu


träningsdag


Nu måste jag ta tag i plugget igen. Har cyklat och gymmat idag, duktigt plus promenad. hhaha det såg så himla kul ut idag när jag och pappa var ute. Såg ut som bambi på hal is hahaha garvade sönder mig. så lyssnade jag samtidigt på rasmy fahmy nazmy(arabisk låt) hahahah det var bara för roligt. Klart att det inte är roligt för er men när ser sånt är det as kul, spec när pappa hade stora hörlurar under mössan också hahahah, det var bara för fult så¨det gjorde allt så roligt.

Visste inte att det fanns mössa med inbyggda hörlurar haha soft till den som behöver det liksom!


nu har jag nå ryck i ögat så ska ta och rycka mig iväg härifrån.

God natt

ska vi dra till kebabbyrån ?


Hur kul är det inte att pressbyrån byter namn till kanelbullebyrån, korvbyrån, bananbyrån, glassbyrån, ostsmörgåsbyrån och mellanmålsbyrån. Att man ens kommer på idén haha


Eller risbyrån skulle vara fint

brist på annat


Precis gjort chai till pappppa, välkommen till min arabsläkt. Te varje dag, i mini glas.


Till en viktig grej, min lillebror som drickeer mjölk 24/7 skulle inte tacka nej till en kossa. Om ni har till salu hör av er!



Brist på liv ? Ja.



choklaaad tack


FUL


klagomål på g, brandvarnare. åh så tattig och irriterande. den ska tjuta när det brinner INTE när jag står och lagar mat!!


ful


skadeglädje


Idag påmindes jag av tvång. Jag förtryckte min lillebror. När vi var små(han är 5år yngre) tvingade jag honom att äta honung, för jag själv hatade det så himla mycket, kräktes bara av lukten. Så jag tvingade i honom 2 skedar, om han inte åt upp det skulle jag slagit honom. Han grät och bad mig sluta men jag var så elak. Jag tvingade tills han kräktes i toahandfatet. Då garvade jag åt det och nu garvar jag åt det. Kalla det kärlek! Stackarn på något sätt tycker jag nu synd om det han fick gå igenom då... Men nej det var såå värt det!



Ha det bra

kanske. kanske inte.


Förra helgen sov jag hos min farbror. Precis innan jag skulle gå sa min pappa ungefär så här:
- Varje helg lämnar du mig själv, dina bröder kommer sitta och spela spel och jag kommer sitta själv.
Då tänkte jag naaw min pappa älskar mig visst, ibland iaf, kanske. Dock är det inte varje helg jag sover där, det var ett bra tag sen jag hade sovit där sist. Så jag och hans fru hade en liten tjejkväll(min farbror jobbade) med en bebis som vägrade sova på hela natten, mys.

Till det viktiga nu, vad tror ni inte han gör denna helg ? Han dissade sönder mig hela kvällen och var hos sina bröder ist. Han älskar inte mig. Tack pappa.
Ångrar att jag inte åkte med till Göteborg i 2 veckor ist, åh va härligt det skulle varit och slippa denna lilla grotta.

Stör mig inte om jag är på riktigt dåligt humör(pms), för just du kan få skiten. Ja, då skjuter jag.


Ja jag skjuter direkt!


hej då


Pepprika ?


Pappa: varför skär du bara grönsaker till dig?
Jag: men ni säger ju aldrig att ni vill ha. och du brukar inte ens äta gurka, vad ska du ha då ?
Pappa: hm ja det räcker med tomat och pepprika
Jag: ok pepprika, paprika baba:D

Inte sovit sen kl 6, hunnit vara ute på promenad och ätit 2 fruk-ostar. Fint väder idag toppen för kroppen


svält


Ligger här helt pigg som jag brukar bli när jag vaknar så här för att endast göra en sak:)
Och jag är verkligen HUNGRIG jag känner HUUUUUUUUUUNNGGGEEEERR. Är riktigt sugen på spagetti och köttfärssås, skulle inte tacka nej till en megatallrik.


gör ju inte saken bättre att man sitter och blir frestad av bilderna heller! Idag ska jag göra bologneeeseee
mmm mmm mmmarabou


det enda jag kan säga, subhanallah vad duktig. mashallah vad vacker röst

monster


Tog en kort promenad, på vägen mötte jag en gamling som jag bara gick förbi. Sedan tog jag samma väg tillbaka, gamling hade inte kommit så långt. När jag kommer i närheten av henne stannar hon och vänder som om, tittar på mig och pratar. Jag som inte hör någonting tittar bara på henne, sedan tittar jag på hennes barn(hunden) och ler. Det kändes bäst, annars kanske den hade attackerat mig.




Nu ska jag gå och döda min lillebror som smaskar när han äter. Klarar inte av det, ryser i hela kroppen och får flipp då!

Ciao

Allaho akbar


Glömmer du att tacka Gud när allting går bra för dig? Kommer du bara ihåg Gud när allting går dåligt? Kom ALLTID ihåg Gud tacka Gud för allting! Gud finns alltid med dig, du är aldrig ensam. Gud ger och Gud tar. I love Allah. La tansa abadan zikr allah


Ehab Tawfik - Ila Rasol Allah

vill se verkligheten


Mycket av dagens nyheter vi får ta del av handlar om att någon blivit våldtagen, misshandlad eller hotad, vikt efter viktnyhet, nyheter om kändisar, sex mm. Hur ofta får vi läsa om vad som händer våra medmänniskor i andra länder ? Väldigt sällan, nästan aldrig. Varför? Är människor rädda för att se andra människors verklighet ? Varför får vi inte se hur de fattiga människorna lever, hur dom svälter tills skelettet syns, letar efter maten, inte kan tvätta sig rena. Får vi se hur folket i Palestina behandlas/torteras av Israel, hur oskyldiga människor mister livet. Jag förstår inte hur människor kan göra så mot varandra.

Tänk hur barnen får växa upp, leva ett sånt hemskt liv! Må Allah hjälpa dessa människor!



Hjälp varandra, stöd varandra så mycket som det går!


Sedan en nyhet som jag garva ihjäl mig till: Man misshandlad av sambo med blöt strumpa. hahahaha alltså vad händer, jätteviktigt för alla människor att veta att en man blivit misshandlad av en blöt strumpa. Vad kan ha hänt? Luktade den illa ?

Är riktigt trött nu och ska slagga. Vi hörs sov gott


sjuk


Hey, idag har jag inte gjort ett skit eller piss(välj själv) förutom städat, sovit och mått dåligt. Har även tänkt på när man var liten. Riktigt soft att vara liten, man behöver inte tänka på något alls. Men ändå tråkigt att vara helt efterbliven och inte kunna göra något på egen hand. Jag älskade tex att mata fåglarna med (gammalt) bröd, hur jag kunde dyka ner i den lilla poolen som nu för tiden täcker stortån.. Något som också var ganska kul var när lidl öppnades, hahahah ingen vågade säga att dom handlade där och ingen kunde ha en lidl påse till skolan för de skämdes och kanske skulle bli mobbade, den tanken var mobbad.

Käkar fruktsallad gott  men nu ska jag dra, Dra mig baklänges.. eller framlänges(välj själv där också)

 lina

sängen väntar


Hata mer älska mindre, OJ jag menade ÄLSKA MER & HATA mindre. Jag har världens jobbigaste syskon:):):)


Akon - No More You

God natt


ordspråk


Den som talar illa om andra i din närvaro, talar illa om dig i din frånvaro.


jag är så seriös med min blogg!!!


eyy län, läget brää. hahahha skoja bara, hur mår "ni"?(för jag har ju så många läsare) jag mår sådär, mått illa och varit skakig hela dagen idag. Jaja vem bryr sig.

Är det någon mer som hatar lögner ? åååh det är bland det värsta jag vet. Tala sanning eller var tyst, eller säg att du inte vill prata om det eller något annat än att ljuga. Varför ska man ens ljuga? Känner ni någon som ljuger så mycket att ni inte ens kan tro den när den säger att snön är vit? haha. jag tål inte lögner!


Alltså vem har sagt att det heter negerboll? Chokladboll heter det!


Värsta tråkiga inlägget för jag är tråkig ok

// Linaaa

RSS 2.0